My Journal
Blog

Timeline

Blog

Social Media

Social media is de marketing-tool voor jou om jouw bedrijf naar buiten te brengen. Dit moet je combineren met een goede strategie en huisstijl.

Ik help jou om je social media-uitingen te matchen bij je huisstijl, zodat jij meer naamsbekendheid creëert.

Het beheren en creeeren voor je social media pagina kan je dan ook met een gerust hart aan mij overlaten. Veel bedrijven zitten vast in het delen van “resultaten”, dit is leuk om te zien. Maar een (potentiële) klant/volger wil zien wat er zich afspeelt binnen het bedrijf. Ik zeg ook altijd: “Je moet je bedrijf ontleden om te zien wat je kan delen op social media.”

Huur je mij in, dan scheelt het weer, want dan hoef jij je bedrijf niet te ontleden. Ik doe dit voor je! Ik ga kijken naar wat voor processen er voor jullie op de automatische piloot gaan en deze wil ik highlight’en in jullie social media. Nee, ik deel niks wat jullie niet willen dat de buitenwereld niet weet, dit doen we uiteraard in overleg.
Maar ik merk wel dat veel klanten zo lang in een bepaald vak zitten, dat ze niet altijd meer doorhebben hoe bijzonder de dingen zijn die ze doen.

Dus wat moet je dan doen als wij samenwerken? Vooral vertellen wat je wilt en waar je naartoe wilt. Hierbij ga ik een plan maken, dit is geen volledig jaren plan maar meer een korte termijnplan. Naar mijn mening moeten we een globale richting hebben en altijd de koers iets blijven bijsturen.

Ik werk met verschillende pakketten, vanaf 295 euro(ex btw) en hiervoor creëer ik content(film & fotografie), schrijf ik teksten/posts voor je social media, deel ik deze met de juiste persoon binnen de organisatie om te zien of het akkoord is. Is de posts akkoord, dan plan ik hem in, beheer in de comments(reageer ik waar nodig, of vraag hulp bij de organisatie) en monitor ik welke posts het beste werken.

Benieuwd naar mijn pakketten? Dan kan je hieronder kijken.
Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Dan vind je helemaal onderaan de pagina mijn contactgegevens!