Over

Wie ik ben

Over

Hoi! Ik ben Willem-Jan, oftewel: Film-Jan

Vision88, om gelijk uit leg te geven over waar de naam vandaan komt. Ik, Willem-Jan Smulders, doe alles volgens mijn eigen visie sinds 1988. Stronteigenwijs88 klinkt niet heel positief dus die heb ik maar overgeslagen.

Gestart met een filmproductie bedrijf waar later ook nog fotografie bij kwam, merkte ik vooral in de laatste jaren dat ik meer kan en wil doen dan “slechts” film & fotografie. Met een business achtergrond in twee zeer gerenommeerde business-scholen(IVA Driebergen & Business School Notenboom) en al vanaf jongs af aan actief te zijn in de verkoop(op mijn 16e verkocht ik auto’s), wilde ik mijn werkzaamheden gaan uitbreiden.

Van het idee dat ik meer wil en kan dan slechts fotografie & film, ben ik het een stap hoger gaan zoeken. Het beheren en creëren voor social media pagina’s. Hierbij kan ik mijn creativiteit en sales-ervaring toepassen om de juiste berichten te delen.

Het lijkt mij erg leuk om te zien in welke vorm en manier ik jou kan helpen!   

Een paar feitjes

0
Geposte berichten
0
Tevreden klanten
0
Keren gelachen met klanten
Wat ik doe

Wat ik doe

Wat ik doe

Social media is de marketing-tool voor jou om jouw bedrijf naar buiten te brengen. Dit moet je combineren met een goede strategie en huisstijl.

Ik help jou om je social media-uitingen te matchen bij je huisstijl, zodat jij meer naamsbekendheid creëert.

Het beheren en creëren voor je social media pagina kan je dan ook met een gerust hart aan mij overlaten. Veel bedrijven zitten vast in het delen van “resultaten”, dit is leuk om te zien. Maar een (potentiële) klant/volger wil zien wat er zich afspeelt binnen het bedrijf. Ik zeg ook altijd: “Je moet je bedrijf ontleden om te zien wat je kan delen op social media.” Huur je mij in, dan scheelt het weer, want dan hoef jij je bedrijf niet te ontleden. Ik doe dit voor je! Ik ga kijken naar wat voor processen er voor jullie op de automatische piloot gaan en deze wil ik highlight’en in jullie social media. Nee, ik deel niks wat jullie niet willen dat de buitenwereld niet weet, dit doen we uiteraard in overleg. Maar ik merk wel dat veel klanten zo lang in een bepaald vak zitten, dat ze niet altijd meer doorhebben hoe bijzonder de dingen zijn die ze doen.

Dus wat moet je dan doen als wij samenwerken? Vooral vertellen wat je wilt en waar je naartoe wilt. Hierbij ga ik een plan maken, dit is geen volledig jaren plan maar meer een korte termijnplan. Naar mijn mening moeten we een globale richting hebben en altijd de koers iets blijven bijsturen. Ik werk met verschillende pakketten, vanaf 295 euro(ex btw) en hiervoor creëer ik content(film & fotografie), schrijf ik teksten/posts voor je social media, deel ik deze met de juiste persoon binnen de organisatie om te zien of het akkoord is. Is de posts akkoord, dan plan ik hem in, beheer in de comments(reageer ik waar nodig, of vraag hulp bij de organisatie) en monitor ik welke posts het beste werken.

Benieuwd naar mijn pakketten? Dan kan je hieronder kijken. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Dan vind je helemaal onderaan de pagina mijn contactgegevens!

Mijn pakketten

Diensten

Mijn pakketten

Vaardigheden

Hoe ik het doe

Vaardigheden

Content

Fotografie
90%
Videografie
85%
Editting
80%

Schrijven

Creativiteit
92%
Schrijven
75%
Taal
70%

Creativeit

Concepten
85%
Uitvoering
95%
Humor
88%

Talen

Nederlands
82%
Engels
95%
Mijn klanten

Mijn klanten

Ik heb geen basis branches waar ik graag in werk, met meer dan 15 klanten op het moment zijn er slechts enkele die in dezelfde branche zitten.
– Automotive
– Horeca
– Werving & Selectie
– Hotellerie
– Zzp’ers
– Kunstenaar
– Bierbrouwerij
Dit zijn enkele voorbeelden van sectoren waar mijn klanten werkzaam zijn.

Het leren van andere branches is iets waar ik erg veel energie uit haal. Dus mocht je werkzaam zijn in een andere branche dan hierboven genoemd, kans is groot dat ik ook hier voor je social media kan doen.