+31(0)6 10 47 06 89

Info@vision88.nl

Vision88, om gelijk uit leg te geven over waar de naam vandaan komt. Ik, Willem-Jan Smulders, doe alles volgens mijn eigen visie sinds 1988. Stronteigenwijs88 klinkt niet heel positief dus die heb ik maar overgeslagen.

Gestart met een filmproductie bedrijf waar later ook nog fotografie bij kwam, merkte ik vooral in de laatste jaren dat ik meer kan en wil doen dan “slechts” film & fotografie. Met een business achtergrond in twee zeer gerenommeerde business-scholen(IVA Driebergen & Business School Notenboom) en al vanaf jongs af aan actief te zijn in de verkoop(op mijn 16e verkocht ik auto’s), wilde ik mijn werkzaamheden gaan uitbreiden.

Met al bijna 16 jaar ervaring in de verkoop, het leuk vinden om mensen te helpen en geen enkel probleem te hebben met ideeën pitchen of cold calling. Daarnaast ook nog eens de wens om mijn creatitiveit te kunnen blijven gebruiken, was het niet heel makkelijk om dit vorm te geven in een takenpakket. Maar zoals je ziet, Vision88 Support, Connect & Create is er uitgekomen!

Om even terug te komen op deze werkzaamheden, ik wordt serieus gelukkig van het helpen van mensen. Niet dat ik iedereen kan helpen, maar ik heb altijd wel een idee waar ik dan moet kijken/zoeken. Op deze manier dek ik gelijk de titels Support & Connect!

Het lijkt mij erg leuk om te zien in welke vorm en manier ik jou kan helpen!   

1G5B8974

En ben je, net zoals ik, meer visueel ingesteld. Dan heb je hier gelijk een beeld van mij! 
(Helaas heb ik de oude mercedes niet meer) 

Via Instagram & Linkedin blijf je op de hoogte van mijn werkzaamheden en andere avonturen! 

Copyright 2020. Vision88 Support, Connect & Create | info@vision88.nl