+31(0)6 10 47 06 89

Info@vision88.nl

Support

Ik ondersteun uw bedrijf/afdeling waar en wanneer dit nodig is, binnen het gebied van

marketing, verkoop en after-sales. Maar ook ben ik in te huren voor het begeleiden/managen van specifieke projecten. Ook kan ik u helpen met een concreet beeld te krijgen van waar u naartoe wilt/kan met je bedrijf!

Verduidelijking in voorbeelden werkzaamheden: Sales support medewerker, klantenservice, Verkoop ondersteuning, verkooptraining, acquisitie trainingen, marketing medewerker.

Connect

Partijen samenbrengen om win-win situaties te creëren is iets waar ik heel gelukkig van word en ook nog eens heel goed in ben. Door een groot netwerk te hebben, geen moeite te hebben met cold calling of ideeën te pitchten aan mensen/ondernemingen, kan ik vaak in een korte termijn de juiste personen bij elkaar brengen.

Verduidelijking in voorbeelden werkzaamheden: New Business manager, relatie-management.

Create

Ondanks ik heel commercieel ben, ben ik daarnaast ook nog eens creatief. Dus het creëren blijft ook een erg leuk aspect van mijn werkzaamheden. Wat ik dan zowel creëer? Ik creëer bijvoorbeeld omzet, naamsbekendheid, relaties met bijvoorbeeld leveranciers. Maar door 7,5 jaar film en fotografie te hebben gedaan, ervaring te hebben met het interviewen en uitwerken van deze interviews heb ik ook veel ervaring met het creëren van content.

Verduidelijking in voorbeelden werkzaamheden : Productbeleving creëren, content creator, social media beheer.

Copyright 2020. Vision88 Support, Connect & Create | info@vision88.nl