Wie is Filmjan?

Ik moet iets bekennen, Filmjan is slechts een bijnaam en mijn echte naam is Willem-Jan Smulders. “No shit sherlock”, ik hoor het u al denken! Ok ik wist gewoon even niet goed hoe ik dit verhaal “over mij” moest beginnen dus nu het ijs gebroken is zal ik beginnen!

Opgegroeid in Tilburg, tot ik klaar was met mijn vmbo-t opleiding. Op mijn 16e ben ik verhuisd naar Driebergen om daar mijn MBO+ diploma te behalen op de IVA(Instituut Voor Autobranche). Na dit te hebben gehaald ben ik verhuisd naar Eindhoven, om mijn diploma te halen voor HBO Business & Management aan Business School Notenboom.

Na het behalen van mijn HBO diploma vond ik het lastig om te kiezen wat ik ging doen. Maar op 15 maart 2012 ben ik mijn eigen onderneming gestart! De naam moest iets pakkends en vooral passends zijn en ben ik uitgekomen op Vision88! Waarom Vision88? Omdat ik sinds 1988 als alles doe volgens mijn eigen visie en laten we eerlijk zijn “stronteigenwijs88” klinkt gewoon niet zo lekker!

De basis van mijn onderneming is film en fotografie, nu valt waarschijnlijk het kwartje  hoe ik aan mijn bijnaam ben gekomen! Het grappige is altijd als je verteld dat je film of fotografie doet dat mensen zeggen:”Oh dat was zeker altijd al een hobby van je?” Nee, film en fotografie is nooit een hobby geweest maar wel iets waar ik interesse in had. Geen enkele cursus of training gevolgd om alles te leren maar zoals een echte ondernemer alles mezelf aangeleerd!
Met heel veel lol en plezier heb ik hele toffe films en fotoshoots gedaan. Maar op het moment dat mensen mij gingen zien als videograaf/fotograaf ging het voor mij verkeerd. Ik ben een ondernemer en gedreven om te leren, gedreven om te creëren!

Sinds oktober 2018 ben ik marketing en sales-support werkzaamheden gestart al dan niet in combinatie met fotografie en film. De reden hierachter? Ik wil combineren waar ik goed in ben en waar ik lol in heb. Er is voor mij niks leukers dan ondernemers helpen met succesvol worden.
En met deze werkzaamheden komt dat heel goed tot zijn recht!

De wijze waarop ik mijzelf onderscheid van mijn concurrentie? U krijgt bij mij geen medewerker tegenover u maar een ondernemer. Iemand die niet bang is om tegengas te geven en te sparren. Maar ook iemand die pro-actief te werk gaat. Dit allemaal met het doel om uw onderneming te verbeteren!