Voorbeelden werkzaamheden

– Voor verschillende klanten een social media plan van aanpak opgesteld. Hierbij kijken uiteraard naar de gewenste doelen en vooral de haalbaarheid in combinatie met alle andere werkzaamheden. Ook is het mogelijk om de uitvoering door mij te laten doen, ook in combinatie met de content creatie. 

– De online vindbaarheid vergroten door middel van inhoudelijke content creëren. Los van de standaard informatie op uw site over uw dienstverlening/product, is het ook belangrijk in het huidige algoritme van Google dat er regelmatig content geplaatst wordt op de site.
De content waar ik dan over praat zijn vooral interviews met klanten/klant reviews, pers- en of krantenartikelen. Ook hierbij heb ik voor verschillende klanten geholpen bij het opstellen van het plan maar ook het uitvoeren en verwerken van de content.

– De verkoopafdeling van ondernemingen ondersteunen. Dit aan de hand van overleg en pro-actief meedenken met wat voor verkooptools hun kans van slagen kan vergroten. Hierdoor kan de verkoop-afdeling zich focussen op wat zij het beste doen en zorg ik ervoor dat ik de schakel ben tussen de verkoop-afdeling en de ondernemer. 

– Uitzoeken en in gang zetten van subsidie mogelijkheden voor ondernemingen. Er zijn jaarlijks zo’n 5000 subsidieregelingen waar ondernemingen gebruik van kunnen maken. Door het uitzoeken van de subsidieregelingen heb ik voor een klant een internationale marktpenetratie vele malen goedkoper gemaakt. Waardoor het risico zo laag was geworden dat het traject maanden eerder is gestart. 

– Voor een klant een beursplan opgezet en dit ben ik momenteel aan het uitvoeren. Op het moment van spreken hebben we een stand die de verwachtingen al ver overschrijdt en is de planning dat we maar de helft van het geplande budget nodig gaan hebben.

Het begeleiden maar ook het uitvoeren van projecten. Enkele voorbeelden van projecten die ik de laatste maanden heb gedaan: 

Ontwerpen en laten uitvoeren van wrap voor bedrijfsauto’s. 

Ontwerpen van verschillende brochures en flyers. 

Uitzoeken en in gang zetten subsidie mogelijkheden ondernemingen
Bijhouden van de website qua updates `

Ontwerpen en laten uitvoeren van wrap-bedrijfsauto