Recensies

E. Wullems, New Media Systems: 

New Media Systems B.V. was opzoek naar verdere ondersteuning en uitbreiding in haar Marketing en Sales activiteiten. Als eerste werd er gedacht aan het opzetten van een promotiefilm die het unieke systeem op een eenvoudige wijze kon weergeven.

In de 1e besprekingen bleek al snel door het advies van Vision88 dat een geanimeerde film het meest doeltreffende zou zijn om de uitgebreide mogelijkheden weer te geven op een eenvoudige maar toch begrijpelijke manier. Gaande het proces om tot deze film te komen heeft Vision88 ons uitstekend begeleidt. De kracht van het systeem is professionele opnamen met één druk op de knop wat uit de film zeer goed voorkomt.

Wij werden ook enthousiast van de kennis en de kunde die Vision88 bezit.Hierdoor is er een verdere samenwerking opgezet waarbij Vision88 de opdracht heeft aangenomen om voor New Media Systems B.V. Branding, New Business, Sales en Marketing support op zicht te nemen.

Een jaar verder kijken wij al terug op een zeer vruchtbare periode en zien uit naar de verdere uitvoering van de opdracht.

Wij waarderen Vision88 voor de zeer prettige en soms eigenwijze samenwerking die wordt gebracht met een gezonde dosis humor!

Lieke Kanters, Business School Notenboom:

Afgelopen periode met Willem-Jan samengewerkt om het onderwijsprogramma van Notenboom ook visueel vast te leggen. Willem-Jan luistert goed naar de wensen van de klant en waar nodig deelt hij ook zijn kennis en kunde. Dit heeft mooie eindproducten opgeleverd. Willem-Jan is een fijne sparringpartner en stelt zich flexibel op. Ik kijk dan ook terug op een fijne samenwerking!