Over mij!

Los van mooie plaatjes kan ik je hopelijk ook interesseren via mijn mooie praatjes!(Nee ok, mijn werk moet natuurlijk voor mij spreken maar dit was gewoon een leuke ijsbreker).

Mijn naam is Willem-Jan Smulders, maar tegenwoordig noemen mensen mij vooral Film-Jan! Opgegroeid in Tilburg, tot ik klaar was met mijn vmbo-t opleiding. Op mijn 16e verhuisd naar driebergen om daar MBO+ diploma te halen aan de IVA(Instituut voor Autobranche). Na dit te hebben gehaald ben ik verhuisd naar Eindhoven. Hier ben ik de studie Business & Management aan Business School Notenboom gaan volgen(en ook afgerond).

15 maart 2012, gestart met mijn filmproductie bedrijf! Vision88, waarom die naam? Sinds 1988 doe ik alles al volgens mijn eigen visie en “stronteigenwijs88” klinkt gewoon niet zo vriendelijk!

Ohja en nergens in mijn studie heb ik ook maar iets geleerd over filmen en fotograferen. Ik ben ook geen stereotype fotograaf of filmer, ik ben een ondernemer. Gedreven door te leren, gedreven om te creëren! (en natuurlijk eigenwijs!)

Per oktober 2018 zijn ook Marketing/Sales Support & Social Media toegevoegd aan de werkzaamheden van Vision88! Zoals je misschien wel op de site hebt gezien kan dit een heleboel zijn. Maar voor mij komt nu alles bij elkaar, doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben!Denk hierbij aan het inplannen/beheren van uw social media, ideaal dat diegene ook nog eens alle content voor u kan creëren! Marketing-campagnes bedenken en uitvoeren maar ook helpen bij het verbeteren van uw sales-traject valt hieronder!

Creatief zijn is iets heel leuks, maar in alle opzichten moet de business en het doel van de boodschap niet verloren raken. Door mijn business/management & marketing achtergrond ben ik meer “zakelijk-creatief”. Mooie content met de correcte boodschap, dat is mijn streven!